MENU
kinematic

ANTICELULIT TRETMANI

acoustic wave therapy

 

Celulit je deformitet kože, koji nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva i nagomilavanja masnoće i toksina ispod kože . Vezivno tkivo slabi i stvaraju se deformiteti kože koji podsećaju na narandžinu koru. Od celulita pati čak 80% žena.

Kliničke studije izvedene u Švajcarskoj, Nemačkoj i Americi pokazale su poboljšanja u elastičnosti kože i smanjenja obima tretiranih regija kod svih žena tretiranih ovom metodom. Regije koje se tretiraju su: nadlaktice, stomak, bokovi, gluteusi i butine.

U zavisnosti od stepena celulita , potrebno je od 6-12 tretmana, sa razmacima 3-7 dana. Trajanje je oko 30 minuta. Kao dopuna tretmana preporučuje se aparaturn LIMFNA DRENAŽA ili masaža sa V-ACTOROM (vibromasažnim aparatom).

PRIMENA ANTICELULIT TRETMANA

Anticelulit terapija

Terapija AWT® (Acoustic Wave Therapy) je inovativna, moderna, naučno dokazana i vrlo efektna metoda za prevenciju i eliminaciju celulita. Danas je AWT® uspešna celulit formula koja se koristi u preko 1000 centara širom sveta.

REZULTATI SU:

  • glatka, zategnuta i podmlađena koža,
  • stvaranje novog kolagena,
  • sagorevanje depozita masti,
  • učvršćivanje vezivnog tkiva,
  • smanjenje obima na ugroženim područjima,
  • smanjivanje ožiljaka i strija,
  • smanjenje bola i osećaja hladnoće
 

šta kažu naši klijenti?

“Posle dve trudnoće i porođaja dugo godina sam se borila da bi se oslobodila celulita. Sve sam probala. Na preporuku sam stigla do Rehability ambulante na Acoustic wave terapiju. Već posle petog tretmana se videla razlika, a posle deset sam bila tanja za 5cm. Jako sam zadovoljna i sretna. Samopouzdanje mi se vratilo zahvaljujući Jovanu koji je izuzetan fizioterapeut i shockwave Anticelulit tretmanu. Ja sam nastavila i dalje sa tretmanima radi održavanja postigutog rezultata.”
Silvija Crnković, Subotica